Vraag en antwoord

Hieronder een greep uit de vragen die wij regelmatig van onze (toekomstige) cliënten krijgen.

Waarom is M1makelaardij flexibel in haar tarieven, en veelal lager dan collega-makelaars?

Door efficiënt te werken en op onnodige overheadkosten te besparen zoals dure leaseauto’s en veel personeel, kunnen wij een veel lager tarief hanteren. Dit terwijl dezelfde kwaliteit en kennis gegarandeerd wordt.

Kortom: Persoonlijk en zeer gemakkelijk voor u!

Ik heb plannen om mijn huis te verkopen

U bent voornemens om uw huis te verkopen?


Als u uw huis wilt verkopen dan is de prijs vaak bepalend in combinatie met de termijn waarin u wilt verkopen. Dan is het goed om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren. Dit verplicht u tot niets, maar zie het maar als een kennismaking. In korte tijd kunnen wij u vertellen voor welk bedrag we denken uw huis te kunnen verkopen. Daarbij kunnen we u nu alvast melden dat we niet met fantasiebedragen schermen. Het bedrag dat we u noemen kunt u zien als een zéér redelijke vraagprijs. Uiteraard weten we dat het hoogst haalbare bedrag voor u interessant is, maar overdrijf het niet. Als uw huis te lang in de etalage staat, dan daalt het snel in waarde. Tegelijkertijd met het noemen van het richtbedrag kunnen we u ook melden binnen welke termijn we denken het te kunnen verkopen.

Hoe en waar wordt ons huis onder de aandacht gebracht?

Ons gehele woningaanbod wordt geplaatst op de volgende toonaangevende huizensites van Nederland;

En natuurlijk op M1makelaardij.nl.
Daarnaast brengen wij direct onze collega-makelaars op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Verder plaatsen we (indien mogelijk) een opvallend en stijlvol TE KOOP-bord bij uw huis. Tenslotte sturen we, indien gewenst, een buurtmailing want de mensen in uw directe omgeving voeren de beste mond-tot-mond reclame voor uw woning. In overleg met u adverteren we uiteraard ook nog in de locale media waar we de juiste contacten hebben.

Wat zijn de openingstijden van M1makelaardij?

M1makelaardij is flexibel, dat geldt ook voor onze werktijden en bereikbaarheid. Buiten de normale kantooruren om zijn wij ook ’s avonds en in het weekeinde bereikbaar. Dit houdt in dat afspraken, bezichtigingen en bezoeken flexibel kunnen worden ingepland. Wij begrijpen als geen ander dat in verband met uw dagelijkse bezigheden of werk een afspraak overdag niet altijd schikt en het u ‘s avonds beter uitkomt.

Zijn er nog ‘addertjes onder het gras’ of veel kleine letters?

Een duidelijk antwoord: NEE!
M1makelaardij biedt naast goede service ook duidelijke en transparante prijzen,de eventuele bijkomende kosten worden altijd duidelijk vermeld! Denk hierbij aan BTW, opstartkosten, recherchekosten (Kadaster en gemeente) en marketing/advertentiekosten.

Interesse?

Indien wij uw interesse hebben gewekt dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen via het contactformulier of info@m1makelaardij.nl