Mijn favorieten

M1 Makelaardij! Een bekende naam! Een fantastisch team!

WIE WIJ ZIJN
Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Rotterdam en omstreken. Als kantoor bestaan wij al sinds 2007.
Bij ons kantoor zijn drie makelaars werkzaam, te weten: Montana de Roode (Register-Makelaar Taxateur), Michael Horst (Makelaar) en Celine van Laar - den Hoedt (Assistent-Makelaar). Met elkaar delen wij de liefde voor het vak. Een vak dat wij toch echt als een ambacht zien. Vooral omdat het vraagt om dat ‘fingerspitzengefuhl’ en waarbij óók wij altijd op zoek zijn naar dat extra beetje vakkennis.
 
EEN GESLAAGDE MATCH, IS HET ENIGE WAT TELT
Wat wij in ons vak vooral waarderen is het sociale, menselijke contact. Wij voelen écht een ‘drive’ naar die ene match. De creativiteit die wij daarin moeten aanboren in onszelf, is een bijzonder mooi facet van ons werk. Die creativiteit geldt ook voor het aantrekkelijk houden en presenteren van ons aanbod aan woningen. Deze moet aanspreken en daar zijn wij kritisch in.

WAT ONS KENMERKT
Onze duidelijke en eerlijke afspraken. U geeft ons uw vertrouwen. Dat is bijzonder. Daarbij willen wij u geheel ontzorgen. Wij zijn makelaar in vastgoed en willen vooral wensen en behoeften goed vervullen. Dit doen wij door flexibel te zijn in onze dienstverlening.
De klant, M1 Makelaardij: een succesvolle match. Dat is wat telt.

VBO 
M1 Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie “VBO”. Hiermee weet u dat ons kantoor aan de strengste eisen voldoet. Kiezen voor een VBO-Makelaar betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid, deskundigheid en kwaliteit. Makelaars, die lid willen worden en blijven van deze vereniging, moeten een vakdiploma hebben en (onder andere door middel van permanente educatie) regelmatig aantonen, dat zij aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn wij gehouden aan een gedragscode en een onafhankelijke geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. VBO is opgericht in 1985 en gevestigd in Nootdorp.

KENNIS MAKEN?
Bent u op zoek naar een woning in Rotterdam of omgeving? Wilt u een huis verkopen? Bel of mail ons. Wij kunnen veel van uw vragen beantwoorden in een kosteloos kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens.

M1 Makelaardij

Kantoor Vestiging M1 Makelaardij

Adresgegevens

Admiraal de Ruyterweg 307-309
3031 AA Rotterdam
BTW nummer: NL001625486B45
Op werkdagen van 09:00-17:30 uur en op zaterdag op afspraak

Routeplanner